Skap din egen mening.

Hvordan kan man fylle en dag med meningsfylt innhold? 

Hvordan kan man leve etter tanken om at dette er den første dagen i resten av ditt liv? 

Er det mulig? Er det i det hele tatt noe poeng å tenke sånn?!? 

For meg handler ikke dette om at jeg har gått igjennom en tung tid og trenger å endre tankemønster, men for meg handler det nå om å nyte det livet har å by på. Det handler om å ikke være så fordømt redd for å ikke være god nok. Det handler om å gjøre det beste ut av den tiden vi har. Det handler om å ikke hele tiden tenke på gårsdagen eller morgendagen. Det handler om å kunne nyte det som er nå. Det handler om å øke bevisstheten, reflektere og drømme! Det handler om å sette pris på det man har, fylle hvert minutt med innhold som gjør deg glad og tilfreds. Samme om det er å se en serie på TV, høre en fin sang, tegne, jobbe eller trene. Det som er viktig er å skape sitt eget innhold akkurat slik du vil. For da, og bare da kan man ha en meningsfylt hverdag!! 

Det er lenge siden jeg har skrevet, og det gjør meg ingenting, men så kommer det over meg igjen, og så er det noe som bare må ned på papiret, eller skjermen eller samme hva.. Og her er vi altså nå, og akkurat det her er det jeg ønsker her inne. Å kunne dele det jeg vil når jeg vil.. Om det er bilder, tekster eller klær.. Det som føles riktig akkurat der og da. Det er en kanal som gjør at jeg faktisk skriver ned det jeg tenker og tar vare på det til senere.. Og det liker jeg.. 

Takk for nå. Og nyt minuttene, timene, dagene, måneden… NYT!!