Ny måned, nye utfordringer..

Vi vinker farvel til Januar og tar med oss minnene videre i det vi er i gang med en ny måned. Januar som er det første beviset på at et nytt år er i gang, og gud hvor mye du har ført med deg. Regn, solskinn, snø og vind, et lite øyeblikk tenkte jeg at våren hadde gjort sitt innpass litt tidligere enn vanlig, og vet du hva? Jeg likte det.. Det bitte lille håpet om at varmen igjen skulle bre seg over landet vårt og at planten igjen skulle spire. Det skulle ikke bli riktig sånn, men ikke riktig vinter heller. Det er som en evig lang mellomtid, ikke vinter og ikke vår, men ikke noe annet heller.

Jeg brukte januar måned til å gi meg selv akkurat den starten jeg ønsket å ha på dett nye året. Litt utfordringer har jeg tatt i mot og kommet meg gjennom med mestringsfølelsen på topp. Så nå tar jeg med meg alt inn i februar og denne måneden skal jeg bruke på å jobbe videre mot de målene jeg har satt meg, og hvem vet.. Kanskje flere utfordringer kommer min vei, det håper jeg hvertfall på!