Photowalk!

Siden sist har jeg tatt litt flere bilder, jeg var ute på en tur med noen jenter og fikk knipset noen bilder. Det var tydelig hvordan modus jeg var i denne dagen. Jeg ble veldig tiltrukket av kontrasten mellom det lyse og det mørke og det bærer bildene mine preg av. Jeg liker hvordan solen skaper liv i bildene mot det rolige vannet.

Nå er det snart klart for helg, langhelg faktisk. Jeg skal på jobb i kveld, herregud, det er fremdeles rart å si, «jeg skal på jobb». Men etter jobb er det helg på hele familien, i morgen er skolen og barnehagen stengt så da får vi en ekstra dag hjemme. Det ser ikke ut til at været er helt med oss i helgen, men vi får gjøre det beste ut av det. Kanskje vi må ta en tur på biblioteket i morgen. Det er egentlig deilig å ikke ha noe man må gjøre. Det har jeg alltid likt, og det kommer jeg nok alltid til å like. Jeg har en sånn indre motstand mot faste rutiner og ting jeg må, og det tror jeg nok aldri jeg kommer til å bli helt kvitt. Men jeg har vel innsett at det er en del av den jeg er, og det er helt greit. Jeg må bare få det til å fungere i hverdagen.

Håper dere får en fin helg!