Ny start og fortsettelsen.

1.januar
En ny start, men også fortsettelsen på det som har vært bra. Det nye året skaper rom for å ta med seg gamle minner, og ikke minst å skape nye i akkurat den formen du ønsker. Allikevel er det ikke sånn at dette er den eneste nye starten du har i 2020, du har uendelig med muligheter til å rette opp igjen om det skulle skjære seg litt underveis. Det synes jeg det er viktig å huske på slik at man ikke kjører seg helt fast og mister håpet.

Det jeg synes er gøy med denne dagen er at alt du gjør gjør du for første gang i det nye året, det kan man lage riktig så mye humor ut av. Første gang du spiser, første gang du drikker, første gang du går på do, første gang du legger deg i senga, første gang du får en klem… Eller første gang du går tur. Det har vi nemlig gjort i dag, en riktig så glatt tur som helt sikkert førte til noen blåmerker på både knær og rumper. Men så var det litt fint allikevel. Lyset var helt fantastisk fint, og temperaturen var perfekt. Ikke for kaldt, og ikke for varmt.

For vår del så håper jeg at denne dagen setter standarden for året. Gjør akkurat det dere har lyst til når dere har lyst. Jeg tenker at vi alle sammen kan ta fordel av å senke skuldrene litt ekstra roe ned og begynne med ting 10 min for tidlig istedenfor 10 min for seint. Jeg tror det må bli årets mantra; begynn 10 min før.

Og ikke glem å nyte øyeblikkene, nyt de små tingene, for da alt kommer til alt så er det det lille som er det store.

Takk for året som har gått, og velkommen til året som kommer og alt det fører med seg.

Hilsen fru nostalgisk.