Happy New Year

Nå som 2019 har kommet med sin siste dag tenker jeg det passer seg med et lite tankespinn rundt året som kommer. Jeg er ikke hun som har tusen nyttårsforsett, jeg pleier ikke en gang å ha ett. Jeg liker ikke å sette meg mål, eller krav som jeg ikke klarer å oppnå. Det har skjedd før og  jeg blir alltid like skuffet over meg selv, for ikke å snakke om hvor lite motiverende det er å ha noe hengende over meg. 

Allikevel så tenker jeg det er viktig å tenke over året som har vært og om det er noe man ønsker å gjøre annerledes eller mer av i året som kommer. Bare på den måten kan livet ha en progresjon. 

2019 har vært avgjørelsens år for meg. Jeg har tatt noen valg som vil påvirke livet mitt i lang tid. Det har vært vanskelige avgjørelser, men jeg er helt sikker på at de har vært riktige. 

Nå ønsker jeg å fylle 2020 med flere avgjørelser. Men også rom! Jeg vil ha plass til meg selv og det jeg vil. Jeg må begynne å tenke mer over hva jeg ønsker uten å la meg påvirke av det andre gjør. Jeg må finne ut hva det er JEG ønsker å fylle dagene mine med. Hva er det JEG ønsker å jobbe med? Hvem er egentlig JEG? Jeg må begynne å pushe meg selv litt, jeg må våge å gjøre det som er skummelt, for jeg er lei av å være redd. Jeg er lei av å ikke ha tro på meg selv. Og dette er vel første steget på veien. Innse at jeg må tørre og jeg må ha tro på meg selv. Selvtilliten skal bli bedre i 2020! 

Jeg gleder meg til 2020, og spesielt gleder  jeg meg til en spennende helg i februar!! 

Godt Nytt År!!!!