Konsert.

Det er ikke ofte jeg forlater «redet» for å dra ut å høre på musikk, men om det var en konsert jeg måtte få med meg i år så var det nettopp den jeg var på i går. Jeg har ventet på dette i 7 måneder og forventningene var skyhøye. Og innfridde det? Ja så absolutt. Jeg var med to venninner på konsert med Eva Weel Skram, det var en og en halv time full av fantastisk musikk og humor. Det var et sceneshow uten like! Jeg synes hele showet ble så nært og personlig. Kombinasjonen av historier, humor, fantastisk gitar spilling, trommer og piano, gode tekster og en helt fantastisk sangstemme var helt perfekt.

Det er ingen tvil om at jeg vil tilbake neste år, så det er bare å følge med på om det blir lagt ut billetter.

Dette har egentlig vært en flott helg, med en god blanding av avslapping, som jo hører helgen til, og sosialt samvær. Nå skal vi bruke kvelden til å lade opp til en ny uke med skole og barnehage. Veldig snart er det snøfall på tv, og det gleder jeg meg skikkelig til. Heldigvis er det noen unger her som også liker det, så jeg slipper å se det alene.