Pusset opp gangen.

Gangen vår er liten og trang, og på grunn av knaggene rett innenfor døren så føler man ofte at man blir angrepet av jakkene da man kommer inn døren. Jeg gikk rett og slett lei. Jeg er også veldig lei av at alle vegger er hvite her hjemme. Så valget var ikke så veldig vanskelig da jeg i slutten av oktober, begynnelsen av november fikk det for meg at jeg ville gjøre noe endringer, jeg fikk rett og slett ett lite oppussings kick.

Gangen var et enkelt valg, det var ikke for stort til at jeg kunne gjøre det selv, og det trengte heller ikke koste mye. Her er utgangspunktet, bare se for deg en haug med jakker på knaggene så skjønner du kanskje problemet.

Litt sparkling og maling var alt som skulle til, og vipps så hadde vi en helt annen gang. Jeg brukte fargen green leaf på veggene og frisket opp igjen listene med fargen bomull. Hele gangen ble mye lunere og koseligere med ny farge.

Det ble veldig klart for meg at de knaggene ikke skulle opp igjen. Det bestemte jeg meg egentlig for før jeg skrudde de ned. Så det vi har gjort er å bygge om den ene delen inni skyvedørsgarderoben så det er tilpasset ungenes høyde slik at de alle 3 kan klare å henge opp jakkene sine selv. Må kanskje legge til at akkurat den delen er det ikke jeg som har gjort, men mannen i huset. Så kjøpte vi en ny kommode til å ha rett innenfor denne lille gangen og i den har vi luer og votter, og ellers det man trenger en kald vinterdag. Det ble så mye ryddigere og jeg er så fornøyd. Det måtte også opp noe nytt på veggene, og ettersom jeg er ganske glad i grønne planter så var ikke valget så vanskelig. Det tok en liten evighet før jeg fikk ordnet det helt ferdig, men nå er det altså klart.

Det er så godt å ha gjort noe der, og nå lurer jeg på hva som blir neste prosjekt. Ønsker meg nytt kjøkken, men det koster litt mer enn å ordne gangen, så det må bli senere. Men jeg lurer litt på om jeg skal prøve å trekke om stolene til spisestua.

Håper dere nyter disse desemberdager og at det meste er klart til jul! Jeg er i litt dårlig form om dagen, det er jo typisk for denne tiden på året, så jeg gjør egentlig ikke så mye annet enn å slappe av. Må lade opp til lørdag, for da skal jeg på konsert med de to beste venninnene man kan ha. Gleder meg skikkelig til det!!