Gode følelser om fremtiden.

Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det, men jeg har en sånn inderlig følelse av at ting skal ordne seg nå. At det kommer til å skje noe bra i løpet av året som kommer. Jeg vet ikke helt hva det er, men noe er det.

Når man får en sånn følelse er det bare å klamre seg fast i det. Jeg tenker at 2020 kommer til å bli mitt år, og med det i bakhodet er det nødt om å bli bra. Tenker man positivt så blir det positivt. Jeg er klar for noen forandringer og nye utfordringer nå, uansett hva det måtte bety. Jeg har lest så mye forskjellig den siste tiden, smått og stort, og hele tiden føler jeg det kommer små hint om at det skal skje noe bra, en eller annen form for utvikling. Jeg synes det er utrolig spennende. Kanskje er jeg litt smågal, men har man ikke trua så skjer det jo heller ingenting. Eller?!?

Jeg er og har alltid vært en sånn det ordner seg type, jeg tror ikke jeg er laget for å stresse over ting jeg ikke kan gjøre noe med, og det er veldig godt. Det sparer meg for unødvendig mye frustrasjon, og nå føler jeg virkelig at det skal ordne seg. Så det er bare å tenke positive tanker, se for seg hvordan man vil fremtiden skal bli, koste vekk alle som måtte himle med øynene over en sånn overdreven optimisme og krysse fingrene.