Varme i kulden.

Reklame: Addnature.no

Når tankene trenger å skifte spor for en stund er det godt å komme seg litt ut. Jeg har ofte kjent på at de dårlige dagene blir tusen ganger bedre om jeg drar meg ut selv om jeg egentlig ikke vil. Jeg er spesielt glad i vannet, stille vann eller rennende vann. Jeg synes begge deler er magisk, og det gir meg på en måte ny energi, men samtidig en indre ro. Jeg kan sitte lenge på en stein å se utover vannet, bare la tankene vandre, eller enda bedre å bare tømme hodet helt og bare nyte stillheten. 

Jeg elsker følelsen av den friske luften i kinnene, men jeg virkelig hater å fryse. Det er ikke mye jeg misliker mer enn det. Å bli kald ødelegger hele opplevelsen av å være ute. Om det er på hendene, på ørene eller andre steder på kroppen, alt er like ille. Og det hjelper heller ikke veldig at jeg fryser veldig lett, derfor er jeg avhengig av å ha på meg nok klær når jeg er ute på høsten og vinteren. Jeg er veldig glad i å bruke ull innerst, det er for meg alfa omega, nettopp fordi man ikke blir kald selv om man skulle bli litt svett. Men så er det jo også sånn at jeg kan være litt kresen på jakker. Jeg må innrømme at jeg liker å føle meg fin selv da jeg er på tur. Jeg har en favoritt anorakk som jeg bruker mye, men nå i det siste har jeg også vært så heldig å få en ny jakke. Denne jakken liker jeg litt ekstra fordi den er like fin på butikken som på tur. Ekstra pluss for at den er lang sånn at man ikke blir kald på rumpa.

Jeg handler mer enn gjerne på nett, og denne jakken jeg har på bildene er fra addnature.no. En nettside som jeg nylig har blitt introdusert for, men som jeg allerede liker veldig godt. De har godt utvalg av kjente merker og rask levering. Dette er et sponset innlegg, men uavhengig av det så liker jeg nettsiden utrolig godt. De har klær til hele familien og som sagt rask levering. 

Trenger du klær til vintersesongen så anbefaler jeg virkelig å klikke inn å sjekke ut det de har å by på, stort utvalg av skijakker til den perfekte skituren, eller klær som holder deg varm enten på tur, eller om du bare vil leke med ungene ute. Sjekk det ut, det er en del tilbud der inne nå også, det kan vi like, hvem vet, kanskje du finner den perfekte julegaven til ungene eller kjæresten eller ei god venninne også?

Nyt dagen! Det er søndag! Første søndag i advent faktisk, ikke nok med det, men det er også 1.desember! Altså denne dagen må jo bli bra!

Ha en fin dag ❤