Månedens mål- Desember

Desember ja, julemåneden, den mest stemningsfylte måneden som er i løpet av året. Jeg kan nesten ikke skjønne at desember allerede er her. Hvor ble det av november? Jeg føler det har gått så ubeskrivelig fort, men samtidig, når jeg tenker tilbake på hvordan denne måneden startet så synes jeg den har vært helt utrolig lang. Det henger jo ikke på greip. Måneden startet gange tungt. De første dagene brukte jeg på å pusse opp gangen, og etter det så klarte jeg liksom aldri helt å lande. Jeg følte at jeg var litt utenfor meg selv og brukte lang tid på å finne igjen roen. Men så skjedde det noen endringer i da vi var omtrent halvveis inn i måneden. Jeg fant igjen gnisten jeg har inni meg. Jeg kjente plutselig på et brennende engasjement i noe som jeg synes er utrolig spennende. Jeg lånte meg bøker på biblioteket, bøker om astrologi. Jeg startet på et nettkurs som Michael Winger har. Og følte endelig at jeg gjorde noe for meg selv. Det var jo nettopp det jeg skulle gjøre denne måneden. Og da jeg tenker tilbake nå så synes jeg at jeg har gjort det. Jeg har gjort mye yoga og meditasjon. Jeg har lest masse, og brukt tid på nettkurset.

Nå som desember er i gang så er det ikke tvil om hva jeg vil at denne måneden skal inneholde, jul! Jeg vil bruke denne måneden på å bygge oppe en skikkelig julestemning. Og vi er allerede godt i gang. I dag har vi bakt pepperkaker og pyntet de med melisglasur. Og så har vi fått opp julepynten. Nå sitter jeg i sofaen med levende lys over alt, faktisk så mange at brannalarmen akkurat gikk, riktignok fordi plastikken på det ene telyset begynte å smelte, men ingen skade skjedd.

Nå er jeg klar for å ta tak i den siste måneden i 2019. La oss avslutte dette året med et brak. Et ganske avslappende brak.