Vinterdagene som kom og gikk.

En etterlengtet solskinnsdag! I dag hadde jeg ikke noe annet valg enn å komme meg ut. Det er så alt for lenge siden solen har vist seg sånn som i dag. Jeg synes egentlig store deler av november har vært ganske grå og triste, det er hvertfall sånn jeg husker det da jeg tenker tilbake. Men ikke i dag altså. I dag var det klar blå himmel fra jeg sto opp til solen gikk ned. Jeg kunne nesten ikke komme meg fort nok ut i dag. Jeg elsker å gå langs Mjøsa på dager som denne. Jeg trasket litt rundt før jeg satte meg ned bak en stor stein, helt alene kunne jeg sitte å bare nyte solen som varmet i ansiktet. Det er virkelig hverdagsmeditasjon.

Jeg hadde med meg kamera også, så fikk tatt noen bilder på veien. Det er jo så fint nå da det ligger litt snø på bakken. Nå håper jeg det blir liggende gjennom hele desember.

Tenk at det snart er desember, det er snart jul. Det er jo helt utrolig hvor fort det har gått. Synes ikke det var lenge siden skolen begynte igjen etter ferien i august og vi fikk en 1. klassing i hus. Nå er det virkelig bare å nyte dagene før de forsvinner.

Håper dere har hatt en fin dag, og jeg ønsker dere en riktig god helg!!