Altoppslukende temaer.

Når tankene nesten aldri har pause rekker man å tenke mange tanker i løpet av en dag. Jeg er den første til å innrømme at det kan være vanskelig å holde de negative tankene unna, men det er noe jeg jobber mye med, jeg har troen på at et positivt tankemønster kan være med på å påvirke livet i en positiv retning. Altoppslukende tanker gjør at jeg kan bli så  oppslukt av et tema at jeg nesten ikke før sove. 

Jeg både elsker og hater å bli så engasjert i ting. Det blir så altoppslukende at det er vanskelig å få tankene over på noe annet, kroppen finner ikke roen og jeg får ikke sove. Samtidig så elsker jeg virkelig å tilegne meg ny kunnskap, utvikle meg. Jeg hater å ikke få svar, da grubler jeg bare mer, så jeg tenker, søker på nettet, leser og tenker mer.. Vipps så har klokken blitt alt for mye, jeg burde sove, men jeg klarer fortsatt ikke. 

Det som derimot er en utfordring og som gjør at dette er en evig runddans er det at det aldri tar mye tid før jeg finner noe mer som oppsluker meg, før jeg aner ordet av det har jeg tusen baller i luften og fyller dagene mine med alt fra yoga og meditasjon til astrologi, chakra, mediumskap, baking, matlaging og tanker om at jeg kanskje skulle begynne på nye studier. 

Jeg elsker det, og jeg hater det. Men egentlig så elsker jeg det mest. Det er jo bare den jeg er! Det som er gøy er at jeg får kunnskap om mye forskjellig, det som er utfordringen er at jeg av og til skulle ønske jeg kunne holde fokus lenge nok til å fullføre en tanke før en ny tar over.