Blurry dager.

When life gets blurry, adjust your focus.

Hva skjedde med denne uken? Jeg startet uken med å male yttergangen, og etter det kjente jeg veldig på at det var vanskelig å lande på en måte. Jeg vet ikke om det gir mening, men det føles egentlig ut som om resten av uken bare var blurry, jeg husker liksom ikke hva jeg har gjort. Eller egentlig om jeg gjorde noe i det hele tatt. Nå er det plutselig søndag igjen, og det er en uke siden jeg skrev noe sist.

Uken som kommer har jeg ingen planer jeg er alltid så sliten på tirsdager fordi det er den dagen jeg har flest timer alene hjemme på dagtid, og da er det så mye jeg tenker jeg skal rekke. Da jeg endelig kommer til tirsdag så har jeg null energi og blir irritert på meg selv. Så i tråd med denne månedens mål så skal jeg ikke legge noen planer denne uken, og heller ta det som det kommer. Jeg tror på en måte at jeg kan få mer ut av dagene på den måten.

Over til noe helt annet. Det er snart desember og adventstid. Jeg er virkelig i tenkeboksen da det kommer til kalendere til ungene i år. Jeg vet ikke helt hva jeg vil gå for, Det er enkelt å bare kjøpe en ferdig kalender, men så er det litt koselig å lage kalender til de også. Gavekalender synes jeg er vanskelig fordi det ofte blir så dyrt da man skal kjøpe 24 gaver til alle tre ungene. Jentene er ikke noe problem, men jeg synes det er vanskelig å finne ting til minstemann. Jeg skal notere meg bak øret at jeg skal begynne med neste års kalender allerede i januar/februar, for da blir det ikke så store utgiften rett før desember begynner. Nå driver jeg å lurer litt på om jeg skal lage godterikalender, da kan jeg kjøpe godteri som jeg vet de liker, og så blir det litt variasjon i hva de får også.

Jeg må nok tenke litt på hele greia, men jeg har ikke akkurat god tid å tenke på heller. Før vi aner ordet av det er desember her.