Stress Less Søndag!

Jeg liker at søndag har blitt en sånn god dag. En dag uten stress, en dag som ikke lengre bare betyr at helgen er over. Jeg føler faktisk at vi får noe ut av denne dagen, at helgen blir en dag lengre på mange måter. Det er rom for enda mer familietid. I dag har vi brukt formiddagen hjemme, puslet rundt med ting som må gjøres før en ny uke begynner. Så tok vi oss en tur til Hamar for å gå en liten tur før vi endte opp på Peppes hvor vi inntok dagens middag. Det er ikke så ofte vi gjør sånn, og da er det litt ekstra stas også.

Deilig å komme seg ut i den friske kalde høstluften. Latter, glede og noen ekstra skritt på beina for store og små.

Nå er det bare å roe ned for kvelden, snart er det tannpuss og lesing før det er natta for de to minste.

I løpet a uken som kommer skal jeg komme i gang med et nytt prosjekt som jeg gleder meg skikkelig til. Jeg ska vise dere hva det er og hvordan resultatet blir etterhvert. Jeg elsker sånne små prosjekter! Det er så deilig å klare noe helt selv.