Tilbehør til Lørdagstacoen

Fredag, helg, familietid! Tradisjoner oppstår over tid, fredag og lørdag er kanskje de mest tradisjonsrike dagene her hjemme, sett bort i fra jul og nyttår selvfølgelig. Her hjemme er taco et fast innslag på lørdag. Pizza på fredag, taco på lørdag. Man skulle tro man ble lei, men jeg blir egentlig ikke det. Allikevel så synes jeg det er greit å sprite opp tacoen litt av og til. Det har veldig lett for å bli det klassiske tilbehøret med paprika, mais og agurk, det som ungene liker. Men i det siste så har jeg laget en type salsa, det er vel det man kaller det?!? Det er ganske enkelt og greit, og langt fra nyskapende, men veldig godt.

Det du trenger er:

2 tomater
1 chilli
litt koriander
1/2 rødløk
saft av 1/2 lime

Denne mengden er mer enn nok til 2 til 3 voksne, alt ettersom hvor mye man spiser.

Det er bare å dele tomatene i små biter, hakke chilien, rødløk og korianderen og blande alt i en skål før du presser over lime.

Så godt, og så enkelt er det å gjøre det lille ekstra for tacoen i helga.

I tillegg til dette har vi selvfølgelig alt annet vanlig greier til tacoen, alt fra avokado til, agurk og paprika. Og selvfølgelig kjøttdeig, chips og rømme. Typisk norsk taco vil jeg tro.

Kanskje noen av dere har tips til noe annet spennende innhold til tacoen? Jeg tar i mot alle tips.

Nå er jeg veldig klar for helg igjen. Selv om jeg går hjemme er det fremdeles stor forskjell på hverdag og helg, og det setter jeg veldig pris på. Begge deler har sin sjarm og sine fordeler.

Sist, men ikke minst må jeg bare si at jeg setter så pris på den muligheten jeg har til å skrive på denne bloggen. Det å kunne dele de tankene man har, og viktige temaer, men også kunne dele helt andre ting som dette her. Den variasjonen, det liker jeg så godt. Det er deilig å få tankene ut av hodet, og det er godt å kunne være litt kreativ. Så takk for at dere klikker dere inn og leser. Det setter jeg veldig pris på!

Ha en fin helg alle sammen ❤