Månedens mål: November

Oktober skulle vise seg å bli en veldig god måned. Været har vært ganske fantastisk, skikkelig høst. Mange fine dager med sol, og fantastisk fine farger i naturen. Jeg hadde som mål å komme meg mer ut og ta bilder, og det har jeg virkelig gjort. Noen av bildene har jeg allerede delt her inne, men jeg har lyst til å dele noen av de jeg liker best, noen av de som gir meg mest høstfeeling.

Nå er det en ny måned, og det er på tide å sette seg noen nye mål. Det betyr ikke at jeg skal legge kamera på hylla denne måneden, jeg skal ta med meg det inn i den nye måneden også, til tross for at fargene ute begynner å bli borte så er det mye fin natur igjen.

Denne måneden tenker jeg å ha litt mer fokus på meg selv og legge mer til rette sånn at jeg kan finne tid til det som er bra for meg både fysisk og psykisk. Det er noe jeg kanskje ikke er så god på, og det krever at jeg klarer å være litt mer her og nå, og kanskje droppe litt de tankene om alt jeg føler jeg burde gjøre da jeg er hjemme. Det er mye jeg føler jeg skulle ha gjort i løpet av de få timene jeg er alene hjemme etter å ha kjørt på skolen, og før jeg skal hente igjen.