Rett i hjertet!

Noen ganger så kommer man over quotes eller historier som treffer deg på en helt spesiell måte. Nettopp det skjedde meg i går da jeg lå på sofaen for å slappe av litt etter middag. 

Om det er noe som har vært viktig for meg dette siste året så er det å holde motet oppe og være positiv. Men så er det også lett å glemme at det å være positiv ikke handler om at man skal smile og være glad hele tiden. Og da kan det bli ganske vanskelig å holde motet oppe på de tyngste dagene. 

Jeg synes vi skal bruke litt tid på å reflektere rundt hva det faktisk vil si å være positiv, og for meg så er det nettopp det som kommer frem i dette quotet; det handler ikke om at man må smile å være glad hver eneste dag. For sannheten er den at man har dager som kjennes håpløse, men da er det ekstra viktig å holde motet oppe og tenke at dette går over. Selv om man har en dårlig dag eller noen dårlige dager så betyr faktisk ikke det at hele livet er håpløst. Det er lov å ikke smile og være blid hver eneste dag, det er lov å føle seg litt dritt.. det er faktisk ganske normalt. De aller aller fleste har det sånn noen ganger, og det er helt greit! Hvem vet, kanskje morgendagen blir litt lysere..  og hvem vet, kanskje du faktisk lærer noe om deg selv på reisen også?!?