En uke med bøker i fanget.

Denne uken her har gått så fort, jeg vet nesten ikke hva jeg har gjort, jeg har egentlig ikke gjort så mye i det heletatt tror jeg. Jeg har brukt mye tid på å lese, og det synes jeg er utrolig godt. Været har vært ganske kjipt denne uken og det frister lite å gå ut, da finnes det ikke mye som er bedre enn å sitte inne foran ovnene og lese. Når man kan stenge seg inne i en liten boble, skape sin egen lille verden av bilder og fantasi så skaper det også et rom for å slappe av, man kobler ut på en helt annen måte. Det er deilig. Det blir noe helt annet enn å se på tv, for hodet er aktivt og man blir ikke så døsig og slapp som man ofte blir av å se på TV, eller som JEG ofte blir av å se på tv. Samtidig så føler jeg at jeg gjør noe til tross for at det ikke har noen betydning for noe andre enn meg.

På fredag derimot så var jeg nesten ikke hjemme. Bilen skulle på service og jeg spise frokost/lunsj med ei venninne. Etter det dro jeg til frisøren, og så ble det kveld. Sånne dager er også veldig fine, men jeg blir også veldig sliten av det, men så gjør ikke det noe heller fordi det er så koselig og deilig å komme seg ut.

I dag lader jeg opp til en ny uke, jeg har klar for å ta i mot det den måtte ha å by på..

Håper dere har hatt en fin uke, og en fin helg ❤