Noen takknemlige ord.

Så glad og takknemlig jeg er for at vi har muligheten til å ha høstferie sammen hele familien. At vi har muligheten til tilbringe fridager sammen. Vi har hatt en innholdsrik, men også avslappende uke. Det trengte vi nok alle sammen. Så takknemlig jeg er for at jeg har funnet lesegleden igjen, det er så deilig å koble ut litt, samtidig så er det godt å ikke ty til mobilen hver gang man setter seg ned i sofaen. Det er så lett å finne frem telefonen da man har noen ledige minutter, men jeg har prøvd å heller finne frem boka mi, og det er jo uten tvil mye mer produktivt å lese enn å skrolle. Jeg har flere bøker som ligger å venter på meg da den jeg holder på med nå er ferdig, og jeg har også bestilt en til på biblioteket som jeg får lånt da de jeg har her hjemme nå er ferdig. Så bøker blir det nok av. Jeg synes også det er så fint at man kan låne alle mulige bøker på biblioteket, det er så fint å kunne låne og levere igjen. Det koster ingenting meg ingenting å lese bok etter bok. Og kommer man over en bok som er så bra at man vil lese den igjen så kan man jo heller kjøpe den og ha den i bokhyllen.

Bøker og te er to ord som skal være med på å prege denne høsten. En fin måte å finne tid til seg selv og koble ut på.

Jeg trodde egentlig aldri jeg skulle kjenne på dette her, men jeg gleder meg faktisk til hverdag og rutiner igjen. Jeg har lært meg å sette pris på den hverdagen jeg har nå, og den er minst like bra som feriene. Sånn har jeg ikke følt det på lenge, så det er utrolig deilig å kjenne på. Så det er vel nok en ting jeg er litt ekstra takknemlig for.