Husker du den gangen…

De beste tingene er gratis, og det er virkelig sant. Det er lett å tenke at man må bruke mye penger på aktiviteter fordi det er ferie. Men en tur ut i skogen er egentlig alt man trenger, det er gratis og det gir mange minner man kan se tilbake på. Jeg vet at mine unger husker turene vi har gått på veldig godt. Og det er noen ting som fester seg bedre enn andre, og det er de tingene de forbinder med akkurat den turen eller akkurat det stedet. Som det at man kan gå til Sverige som jeg nevnte i går. Eller at pappa fikk en fisk i capsen og at både jeg og ungene skreik av redsel. Det er de små tingene som fester seg. Nå som høsten er her skal vi fortsette å komme oss ut i naturen selv da vi er hjemme, for det er noe både vi voksne og ungene setter utrolig pris på. Jeg tenkte jeg skulle dele noen bilder fra den siste turen vi hadde på hytta. Dette er altså steder der pappa fikk en fisk i capsen, og det kommer til å bli assosiert med det i veldig veldig lang tid.

Husker du da pappa fikk en fisk i capsen mamma, og du skreik, og det gjorde jeg også.

Dagen i dag har vi brukt på å få ordnet litt her hjemme, og vår kjære hund, Neo, har vært hos veterinæren for å rense tennene sine, så han er helt utslått etter narkosen. Jeg og Nathalie har vært en tur på Hamar for å handle litt greier til en bursdag vi skal i til helga og akkurat nå ligger jeg rett ut på sofaen og prøver å finne igjen energien min mens ungene leker på rommet sitt.

Jeg har fremdeles noen dager hvor eller perioder hvor jeg plutselig blir helt tom for energi, og da er det ikke mye annet enn å slappe av som fungerer. Da er det ekstra godt å ha barn som er så flinke til å aktivisere seg selv.

Without rain nothing grows, learn to embrace the storms of your life!