Ut i naturen!

For noen flotte dager det har vært! Man trenger ikke være borte i mange dagene før man kjenner effekten av litt tid borte fra hjemmet. Å komme seg ut i litt annen natur gjør at man setter ekstra pris på utelivet. Sånn er det hvertfall for oss. Hjemme har man lett for å gjøre det samme, men når man kommer seg bort så åpner det opp for noe nytt. Men samtidig så kjenner vi alle sammen veldig fort på behovet for å komme hjem igjen også. Vi er nok en hjemmekjær familie som koser oss maks på tur, men som elsker å komme hjem igjen. Vi er ganske like der alle sammen, og det er også litt fint. Borte bra, men hjemme best, det beskriver nok oss godt.

Men som sagt, disse dagene på hytta har vært topp, og jeg er så takknemlig for den muligheten vi har til å dra opp dit av og til. Vi har kost oss masse ute på tur. Fin natur, kvikk lunsj, kakao og slitne bein.

Noen bilder fra den ene turen vår. Vi gikk opp på Fulufjellet, og det er veldig stas for ungene for da får de faktisk stå på grensa til Sverige. Da det ble bestemt at vi skulle på hytta i ferien så var begge jentene raskt ute med å si at de ville opp på fjellet der hvor de kunne gå til Sverige. Så da ble det sånn. Jeg er også så imponert over minstemann som var så blid og fornøyd hele turen, han pleier egentlig å bli litt fort ferdig med tur. Ikke vet jeg om det var tanken på premien (kvikk lunsj og kakao) som ventet på toppen eller noe helt annet som motiverte han, men det spiller ingen rolle heller. Han hadde det fint på tur og var veldig opptatt av at han gikk litt saktere fordi han hadde «fireåringsbein», men det er jo helt greit det. Spiller ingen rolle om man kommer først eller sist så lenge man har det fint på veien.

Nå er vi klare for å nyte resten av ferien hjemme, og det blir like så fint det!