1-2-3 høstferie!

Endelig er høstferien i gang og roen kan senke seg. Vi har kommet oss på hytta og jeg kjenner allerede at den faste hytte roen siger godt inn i kroppen. Det skjer liksom noe med alle da vi kommer hit. Ungene leker annerledes og vi finner på helt andre ting enn hjemme. Vi kom oppover før i dag, og allerede nå har vi rukket å være ute på tur, løpt hjem fra tur for å rekke doen (hihi), grillet pølser og lekt gjemsel med godteriet etter ungenes ønske.

Det er så fint her nå. Været i dag er jo helt topp, og fargene er helt perfekt. Jeg var litt redd for at det skulle være hvitt her, men snøen har vi nesten ikke sett noe til. Mulig vi får se litt i morgen da vi skal opp på fjellet en tur.

Vann og strand er like stas som det er om sommeren. Veldig greit å ikke faktisk gå ut i vannet, men steiner og pinner er perfekt å leke med i sanden

Nå ønsker jeg dere alle en god lørdagskveld. Som vanlig på lørdagskvelden så er det obligatorisk med skal vi danse. Så nå skal vi få minstemann i seng og så skal vi slenge beina i sofaen resten av kvelden.