Bevisstgjøring.

Vi kan ikke endre det vi ikke er bevisst på, og når vi blir bevisst på det så er det umulig å ikke gjøre noe med det.

Med den tanken i bakhodet tar jeg fatt på denne teksten, og er åpen for hva den kan føre inn i livet mitt!

Ting jeg liker å gjøre, men som jeg ikke gjør nok av. Det er så enkelt å komme inn i en rutine hvor man gjør det samme igjen og igjen. Det føles trygt og godt, og jeg føler at jeg får fylt dagene mine med noe, men det gjør også at det er ting jeg liker som jeg ikke føler jeg får gjort nok av. Noe av det kunne jeg definitivt fått til i hverdagen, mens andre ting krever litt mer planlegging.

*


Sitte alene å se utover vannet. Spesielt de dagene hvor solen stikker gjennom og varmer i ansiktet. Den følelsen da du kan lukke øynene og kjenne varmen. Man oppfatter lydene på en helt annen måte, og man finner en ro som det er vanskelig å finne andre steder.


*


Gå turer i fjellet. Bli skikkelig sliten i beina på vei oppover og bli belønnet av den fineste utsikten da man kommer på toppen. Det er noe jeg skulle ønske jeg kunne gjøre mer av, men som krever en del planlegging, men absolutt ikke umulig.


*


Lære meg et nytt språk. Det er vel ikke noe jeg vil gjøre mer av i den forstand, men noe jeg virkelig har lyst til som jeg ikke har gjort før. Jeg valgte aldri å lære noe ekstra språk på ungdomdsskolen, jeg valgte heller musikk, dans og drama. Det er jeg utrolig glad for fordi det ga meg så mye. Men nå kjenner jeg på at jeg virkelig skulle ønske jeg kunne lære meg flere språk.


*


Lære mer om fotografi. Enten studere det mer på egenhånd, eller ta noen kurs. Det hadde vært utrolig gøy. Jeg er så glad i å ta bilder, men skulle ønske jeg kunne trykke meg på flere måter gjennom bildene.

Hvem vet, kanskje jeg kan få gjort en eller flere av disse tingene i tiden som kommer. Den eneste som står i veien for det er jo meg selv, og den eneste som kan gjøre noe med det er meg selv. Så det jeg trenger er vel bare å pushe meg selv litt i den retningen jeg vil.

Nå er jeg så klar for høstferien, og det vet jeg det er flere som er her hjemme også. Jeg gleder meg skikkelig til denne uka her, litt hjemme, litt borte, en god blanding, men mest av alt familietid og avslapping!