Foto og farger.

Høsten er magisk, dagen i går var magisk. Vi fikk den perfekte starten på Oktober, og det er jeg så glad for. Jeg kjente at den dagen ga meg litt ekstra energi med den friske luften og deilige solen. Fargene som omringer oss om dagen er så flotte, og området rundt Mjøsa er ekstra fint nå som oransje, gult og grønt omkranser det flotte blå vannet. At noen i det hele tatt kan vurdere å bygge jernbanen helt nede ved Mjøsa er og forblir for meg et mysterium. Jeg skjønner det virkelig ikke. Den fineste delen av hele Hamar, det som gjør Hamar til den flotte byen det er, det vil man ødelegge?!? Området hvor folk møtes om sommeren og er sosiale, og området som gir alle uansett bevegelighet muligheten til å komme seg ut fordi det er så godt tilrettelagt, det vil man ødelegge. Nei takk!!

Det var så fint å vandre rundt i går og knipse bilder av smått og stort. Se menneskene som gikk tur sammen, eller alene. Se inspirerte mennesker med kamera rundt halsen. Høsten er flott! Fargene gjør virkelig noe med bildene, og kontrastene mellom det gule og oransje som er høst og det lille snevet av den grønne sommeren som henger igjen, det blir ekstra tydelig på en så fin dag som det var i går. En god dose høst med et snev av sol og sommer.

Dagen i dag har vært noe mer grå, men jeg har brukt dagen til å handle inn for resten av uka og mye av neste uke, og jeg har fått lest ferdig boken jeg begynte på i går. Nå går turen snart til biblioteket for å levere bøker og for å hente nye.