Månedens mål – Oktober

Tenk at vi allerede er i gang med en ny måned. Oktober.. Det betyr at det er høst på ordentlig, og det kan jeg virkelig kjenne. Det er kaldt om morgenen, kinnene blir røde og nesa kald. Men at det er en ny måned betyr også at det er på tide å sette seg noen mål for tiden som kommer. Jeg kjenner at det er godt å ha noe å strekke seg etter da jeg går hjemme. Jeg synes også noen ganger det kan være vanskelig å holde seg til de målene man setter og hva er vel bedre enn å skrive de ned og dele de. Da får man en ekstra liten boost til å gjennomføre det.

Målet for denne måneden er jeg faktisk allerede i gang med. Dagen i dag har vært så fin. Været og humøret har liksom strålt litt i takt med hverandre i dag, det er skikkelig deilig.

Det målet jeg har for denne måneden er å få fanget høstfargene på foto, og ikke bare en gang, men jevnlig hele måneden.

Med dette målet tvinger jeg meg selv til å komme meg ut, og i tillegg så pusher jeg meg selv til å gjøre noe jeg faktisk liker. Det er alt for enkelt å bare bli hjemme fordi man tenker at tiden ikke strekker til, men det er ikke så mye som skal til. Det har jeg bevist for meg selv i dag. En drøy time ute i solen og jeg har fått knipset noen bilder. I går sa jeg jo noe om at jeg var redd for at høsten skulle gå for fort, og da er det for dumt å ikke utnytte den så godt det lar seg gjøre.