Livet er en reise..

….Ikke en destinasjon

Med det i tankene så la oss fylle denne dagen med akkurat det vi ønsker, lite eller mye. Alt vi gjør er med på å forme den reisen vi er på.

I dag er en sånn dag hvor jeg kommer til å få kjeft av Fitbit klokka mi; «på tide å bevege seg… 200 skritt igjen denne timen…» I dag er en sånn dag hvor jeg ikke skal gjøre noe annet enn å kose meg. Minstemann har fri fra barnehagen i dag, og det eneste vi har gjort så langt er å få jentene på skolen og spise frokost. Vi er slitne begge to, og akkurat nå har vi mest lyst til å bare sitte i sofaen med en kopp kaffe og en kopp melk, se på iPaden og telefonen og stille 1000 spørsmål om alt mellom himmel og jord.

Men en dag uten noe tilsynelatende innhold er også en dag med innhold, en del av denne reisen som er livet. For alle de 1000 spørsmålene krever svar, og alle svarene krever nye 1000 spørsmål, og alle spørsmålene påvirker en relasjon. Hånden som stryker i nakken er med på å vekke en følelse, som igjen er med på å skape noen tanker. Tanken om deg selv, og om andre. Det er med på å forme deg i dag og i fremtiden.

Hvert minutt, hver time og hver dag er viktig, men det betyr ikke at de trenger å renne over av planer. Alle minuttene vi tar del i er med på å forme reisen vår uansett hva de måtte inneholde.