En 10 år lang historie!

Ute på den «mørkeste» puben i byen satt jeg med telefonen i hånden og ingen ting å ta meg til. Så kom du å satt deg ved siden av meg og resten er historie. En 10 år lang historie.

Du kom inn i livet mitt da jeg trengte det mest, og der skulle du bli. Jeg er overbevist om at det var skjebnen som ville det sånn at vi skulle møtes akkurat da vi gjorde. Det var meningen at akkurat vi to skulle tvinne tomler ute på gata og spise kebab til langt på natt. Vi har tilført så mye glede og mening i hverandres liv. Du får meg fremdeles til å le så mye at jeg av og til er redd for at jeg skal tisse på meg. Du er akkurat det jeg trenger, rolig og bedagelig, null drama, masse kjærlighet og en hel del galskap. PERFEKT!

At det allerede har gått 10 år og at vi har begynt på andre runde av Big Bang Theory er for meg helt uforståelig. Det har gått så fort, men vi har også utrettet så mye. Barn, hus, bil, hund, katt, bryllup, reiser og masse galskap.

Takk for at du er du ❤ Jeg elsker deg! ❤

Jeg gleder meg til de 10 neste årene sammen med deg og er spent på hva de bringer!