Sunday mood

Kaffe på sengen, yoga rett før eller rett etter frokost, mannen på løpetur og ungene kan fylle morgenen med det de selv vil; iPad, leking på rommet, tegning, alt etter som hva humøret tilsier. Det er rolig, bortsett fra fnisingen fra andre etasje, og katten som prøver å gjennomføre et maraton inne på stua. Juledukene henger til tørk endelig har jeg funnet tid til å vaske de, de har jo bare ligget i kurven siden jul.

Planene for dagen er blurry akkurat slik jeg liker det på en søndag. Det er ingenting vi må, men det er mye vi vil. Det er fint vær ute, nesten litt for fint, man kan undre seg over om det er ekte, kanskje dette er en drøm? Noen ganger kan det kjennes ut som at livet er en drøm, du vet på de dagene hvor alt bare flyter, alle er i harmoni på en måte. Det er så deilig, men også så lite utfordrende og det får meg til å lure på om det egentlig er ekte?!? Men jeg liker det altså, jeg setter pris på en hverdag i harmoni, alle morgener er ikke sånn, men søndager er sånn. Kanskje nettopp fordi det ikke er noe man må, ingen små armer og bein som blir avbrutt fordi det er noe annet som må komme først. Det er ikke krise om klokken passerer 11.00 og pysjen fremdeles er på. Så lenge de leker så skal ikke jeg bryte inn, fordi jeg ikke må.

Tankene får også en annen ro, jeg kjenner det på måten jeg skriver, det kjennes deilig, som om tankene flyter gjennom en sky. Så igjen, er dette virkelig, eller er det en drøm?

Ha en fin søndag alle sammen ❤