Endelig på plass!

Herregud for en perfekt start på helgen. Som jeg har ventet på dette her. Den spenningen i det du løfter beskyttelsen av bordplata og nesten ikke våger å se fordi du er så redd for at denne også har sprukket. Men nei, denne var hel og fin, faktisk helt perfekt!! Jeg er så fornøyd nå at dette alene kan få meg til å smile gjennom hele helgen. Så grunnlaget er liksom lagt nå føler jeg.

Nytt stuebord har jeg ønsket meg så lenge, og dette ble jo faktisk mer perfekt enn jeg kunne forestille meg. Jeg elsker strukturen på bordplata. Den kunne godt hatt enda mer mønster, men med marmor så vet man jo aldri helt hva man får, og jeg vil heller ha den sånn som den er, enn med for mye mønster for det blir så rotete. Når jeg ser hvor bra dette ble er jeg glad for at vi har ventet så lenge og faktisk brukt tid på å finne det perfekte bordet. Jeg føler endelig at jeg har funnet det som er meg.

Nå gleder jeg meg masse til mørket kommer krypende og jeg kan tenne lysene på bordet. Neste nå er å finne noe som jeg kan ha i vasen, vurderer å bare gå for strå, men jeg må nok se litt hva jeg finner. Har mest lyst til å reise ut en tur senere i dag for å se hva de har i butikkene. Jeg har allerede vært en tur ute for å kjøpe bordbrikker, men glemme selvfølgelig å gå innom blomsterbutikken.

Man kan ikke kjøpe lykke, men jeg kjenner at jeg blir veldig glad av det her, det må vel være lov å si. Nå er jeg veldig klar for å ta helgen, solen skinner og humøret er på topp!