Frokost på 1-2-3

Etter å ha spist grøt til frokost hver dag i over 2 uker, kjente jeg at det var på tide med noe annet. Det er liksom litt det jeg gjør, når jeg endelig finner noe som fungerer til frokost, så spiser jeg det ihjel. Så ja, nå trengte jeg noe annet. Og jeg tror kanskje jeg har klart å finne noe som kan erstatte den grøten av og til. Jeg må innrømme at etter å ha spist varm frokost i veldig lang tid nå så var det litt rart å spise frokosten kald. Du vet den følelsen da du får maten i munnen og så er det nesten så du spytter det ut igjen fordi du blir så overrasket. Det var meg i går da jeg spise frokost.

Men uansett.. Dette her er absolutt noe å anbefale, og det kan jo gjøres ganske mye mer spenstig om man tilsetter litt frukt og bær, men det er handledag i dag, så det hadde ikke jeg i kjøleskapet.

Alpro Soya sjokolademelk og frokostblanding (og litt chiafrø, bruker det i alt om dagen). Høres ganske simpelt ut, og det er jo egentlig det, det må det være om jeg skal gidde å lage det mer enn en gang. Men viktigste av alt, det er godt. Og jeg liker egentlig ikke sjokolademelk heller, men denne her var faktisk god, og den er ganske bra for deg også da den inneholder proteiner, kalsium og vitamin B2, B12 og D. Og den inneholder lite mettet fett. Så et lite tips fra meg der altså. Jeg tror jeg liker den så godt fordi den ikke er alt for søt.

Tenk å kunne skrive så mye om frokost. Vel vel… Av og til må man bare la ordene flyte, men nå må jeg flyte ut av sofaen, for til forskjell fra i går har jeg mye på planen i dag, og det gjør seg ikke selv. Torsdag har nemlig blitt utnevnt til vaskedag. Hadde noen sagt til meg for ett år siden at jeg skulle lage meg en fast vaskedag hadde jeg bare ledd, men her er vi altså, vasketorsdag. *Tommel-opp*

Ha en fin dag ❤ Det er snart helg!

Your morning set the tone for the day!