Move in slow motion.

Noen dager er bare sånn «podcast og kaffe»- type dag. Akkurat sånn er det i dag. Beina flytter seg i slow motion, tankene flyter i slow motion og det virker nesten som om kaffekoppen fyller seg selv. Og vet du.. Det er så ubeskrivelig deilig. Når alt flyter sakte, men man på en måte aksepterer det og tar det for det det er. Så kan man nyte den følelsen det gir i kroppen å bare kjenne på roen. For er det egentlig så farlig? Er det så farlig om man ikke får utrettet så alt for mye en dag? Nei..

Jeg er så glad i de dagene hvor jeg egentlig ikke må noen ting, og faktisk klarer å nyte det. Ofte blir jeg stresset og rastløs fordi jeg føler jeg burde gjøre noe. Om ikke jeg har noe annet å gjøre så burde jeg hvertfall ryddet eller vasket.

I dag brukte jeg kanskje 1 time på å spise frokost, og etter det hørte jeg på podcast og ordnet meg i akkurat passe tempo. Og så har jeg fått i meg ganske mange kopper med kaffe og tatt litt bilder, og hørt enda mer podcast, og det er det eneste jeg har fått tid til, og nå er det snart så jeg skal opp å hente på skolen. Denne indre roen må jeg nyte, for jeg vet at den plutselig forsvinner. Kanskje er det yogaen som gjør det, eller kanskje er det bare en sånn dag. Jeg vet ikke, men så spiller det ingen rolle heller. Det som er viktig er at jeg kan nyte disse dagene.

When you focus on the good,
the good gets better.