Body and mind!

Samtidig med at høsten er en tid for uteliv, bålkos og kakao er det også en tid for pledd på sofaen, piggtråd i halsen og te i koppen. Aldri en høst uten!! Når jeg kjenner på at kroppen er sliten og alt jeg har lyst til å gjøre er å ligge på sofaen vet jeg også hvor viktig det er å ikke grave seg ned. Ja, det er lov å være i dårlig form, det er lov å være sliten og ta det med ro. Men jeg vet også at dersom jeg kjenner på det hele tiden så føler jeg meg bare enda dårligere, det er så mye som sitter i hodet. Derfor har det vært så viktig for meg å komme meg litt opp fra sofaen disse to siste dagene, og yogaen har virkelig vært min venn, den skuffer liksom aldri. Det er en så god måte å finne tilbake litt energi på. Man får rørt på kroppen og strekt ut alle stive og støle deler av kroppen, samtidig så får jeg tømt hodet mitt og fokusert på noe helt annet.

Jeg føler meg så mye bedre etterpå, både i kroppen og i hodet, og jeg kjenner på at jeg hvertfall har gjort noe den dagen.

Og så er det sofaen, pledd og te etterpå, men det er liksom helt greit.

Jeg skal minne meg selv på at jeg ikke må gi slipp på yogaen nå. Det er så alt for lett for meg å stå over en dag og da kommer jeg ut av flyten. Og det går igjen utover kroppen og hodet mitt.

Rule your
mind or it
will rule you!
– BUDDHA

Nå skal jeg holde meg til en yoga start på dagen, det trenger ikke være lange økten heller, alt er bedre enn ingenting. Det handler bare om å få koblet ut hodet litt.

NAMASTÈ!