En følelse av frihet.

Samtidig som høsten kommer snikende er det også andre følelser og andre ønsker som slenger seg på. Jeg kjenner så på at ønskene for hverdagen endrer seg sammen med årstiden. Tanken på å sitte inne gjør meg rastløs, jeg vil ut. Ut på tur, opp i fjellet og inn i skogen.

Det er nok en sammenheng mellom temperaturen som dropper, naturen som endrer seg og det faktum at det nå er lov til å tenne bål. Plutselig er det liksom som om skogjenta våkner til liv. Jeg er veldig glad i å være ute i skogen, tro det eller ei, jeg elsker å gå på tur. Men det skjer noe ekstra da høsten kommer, og jeg tror det er følelsen av den krispe luften, muligheten til å tenne bål, og grille pølser og drikke kakao som vekker noen følelser i meg.

Sammen med høsten kommer en følelse av frihet, og et ønske om å tilbringe helgene ute med familien og nyte kveldsmaten rundt et bål i skogen.