Favoritt serier!

Når sommeren går mot hell og høsten står for tur er det alltid på tide å finne en ny serie. Som den «serie-junkien» jeg er, er det nesten litt krise om jeg ikke har en serie å se på. Jeg tror jeg liker serier så godt fordi man ofte kommer mer i dybden, de blir dratt så mye lengre enn en film, naturlig nok. Man blir kjent med karakterene på en annen måte. Om jeg har sett en skikkelig god serie kan jeg bli litt trist da den er ferdig. Det føles liksom ut som at noe mangler. Det var litt sånn da jeg så siste episoden med Big Bang Theory, det er en serie som betyr mer enn de fleste andre serier, det er liksom vår serie. Men det løste vi greit med å begynne på nytt.

Jeg tenkte jeg skulle dele noen av mine favorittserier med dere, og kanskje er det noen som har tips til andre gode serier også?


Game of Thrones (HBO)
*
Black Mirror (Netflix)
*
The handmaid`s tale (HBO)
*
Beforeigners (HBO)
*
Big Little Lies (HBO)
*
The Act (HBO)
*

*

Game of Thrones er en slager, den er så godt laget, og det er så godt so den eneste serien med mange sesonger jeg har sett som ikke blir kjedelig. Siste sesongen hadde riktig nok noen skuffelser, men ikke mer enn jeg kan tåle.

*

Black mirror gir et godt innblikk i hva vi kanskje har å vente, det er en serie som får deg til å tenke, men det er kanskje også lurt å se episodene flere ganger, det tror jeg kan være med på sette i gang enda flere refleksjoner.

*

The handmaid`s tale er så ekkel, men også så akkurat i tiden på mange måter. Det er ganske mange detaljer fra den serien som kan dras inn i dagens samfunn, og det skremmer livet av meg.

*

Beforeigners, dette er den nyeste serien, og en serie hvor jeg ikke har sett alle episodene enda, men så langt liker jeg den. Så rar, men også så spennende, pluss for at det faktisk er en BRA Norsk serie!!

*

Big Little Lies er drama, det er en sånn type serie som man kan se bare fordi man trenger å koble ut, og det får man virkelig gjort med denne serien. Vet ikke helt om det selger den inn så veldig bra, men jeg trenger en type serie som ikke krever så mye tankevirksomhet av og til.

*

The Act, trist.. Rett og slett trist!!! Det er helt forferdelig å tenke på at denne serien faktisk er basert på en ekte hendelse. Hva noen folk får seg til å gjøre.. Jeg vet ikke hva mer jeg skal si!! Annet enn at den bør ses.

*

Jeg tror nok det er riktig rekkefølge også, mer eller mindre. Det kan være vanskelig å rangere serier fordi de er så forskjellige og de berører deg jo på forskjellige måter.

Så var det lørdag igjen, kanskje skal du bruke den på se serier, kanskje skal du ut å gå tur, shoppe eller bare sove.. Uansett så håper jeg du får en helt fantastisk lørdag!