En spennende tid..

Som jeg har skrevet tidligere så føler jeg at jeg har fått litt orden på hverdagen min nå de siste ukene. Det er nesten litt skummelt å skrive det, fordi jeg er redd for at det skal skli ut igjen. Jeg føler at dagene mine har fått mer innhold og mening, og det kjennes veldig godt. Og det var jo det som var tanken bak denne bloggen i utgangspunktet, at jeg skulle ha et sted hvor jeg kunne skrive og dele slik at jeg kunne komme meg videre og finne en mening med hverdagen.

Dagene våre starter med å følge på skolen. Jeg synes det er veldig godt de gangene vi får til å gå, og det gjør vi egentlig nesten hver dag. Da jeg kommer hjem igjen tar jeg meg tid til å sitte i sofaen, spise frokost og drikke kaffe og på den måten får jeg den beste starten på dagen for akkurat meg. Jeg liker å holde meg i aktivitet etter frokost slik at jeg ikke bare blir sittende å se på TV. Da blir det enten yoga eller trening her hjemme. Det er fremdeles mange timer igjen av dagen min og de bruker jeg på å holde orden her hjemme, eller så drar jeg ut for å finne på noe.

I dag gjorde jeg noe som jeg i utgangspunktet tenkte kom til å bli veldig skummelt, men så møter man mennesker som gir så mye av seg selv og er så åpne og så ender det opp med å bli en så positiv erfaring. Så nå kjenner jeg på en spenning som det er lenge siden jeg har kjent på, og det er skikkelig deilig. Jeg håper virkelig dette går veien, og jeg kjenner jeg er mer enn klar for de utfordringene som måtte komme min vei.

Everything in your life is a reflection of a choice you have made. If you want a different result make a different choice.

Det kan være skummelt å ta valg noen ganger, skummelt å gå en annen vei, men det er så viktig å huske på at dersom man ikke er lykkelig så må man finne en annen sti å følge!