Interiør- min lille stue.

I løpet av de siste 6 årene har det skjedd en enorm forandring da det kommer til hva jeg liker av interiør. Da vi flyttet inn i dette huset var jeg så opphengt i hvitt, fjær, engler, hjerter, litt romantisk chabby chic stil. Med tiden har jeg forandret meg veldig og det samme har interiørsmaken min. Jeg har gått fra å like det helt lyse til å foretrekke mørkere farger og renere linjer. Kanskje litt mer nordisk, moderne, men fremdeles med litt varme om det gir noen mening.

Stua vår er favoritt rommet i huset. Her føler jeg at jeg har funnet det som er meg. Den ene veggen har jeg malt, da vi flyttet inn var alt hvit smartpanel, det kan jeg love deg at man blir fort lei. Men det som virkelig er krona på verket i stua må være den fine hylla vår. Det som gjør den ekstra spesiell for meg er at vi har laget den selv. Eller *kremt* mannen min har laget den selv. Jeg har bare lakket den og holdt deler på plass da han hadde ett par hender for lite. Jeg er så glad i den hylla, og det er vel kanskje det eneste jeg ikke ser for meg at jeg noen gang kan bytte ut.

Det neste jeg har lyst til å gjøre her hjemme nå er å male de hvite veggene i en annen farge, men jeg har ikke helt bestemt meg for hva enda. Og så vil jeg at den blå fargen i stua skal gå igjen på den ene veggen i spisestua. Det er kanskje det jeg kommer til å ordne først. Både fordi det er minst jobb, og fordi jeg gruer meg til hele prosessen med å bytte farge på alle de andre veggene. Tanken på å måtte flytte på møbler og skru ned tv`n tar helt motet fra meg, men jeg skal gjøre det en gang.

Jeg irriterer meg litt over at vi har så dårlig plass i stua her hjemme. Det er nok den tingen jeg angrer på at jeg ikke tenkte over da vi kjøpte huset. Og dersom vi noen gang skal flytte så kommer definitivt størrelsen på stua til å være i fokus. Det er jo her vi bruker mest tid, og jeg skulle ønske at vi hadde muligheten til å ha flere soner i stua, spesielt nå som ungene begynner å bli litt større og de har med venner hjem.

Det blir et nytt tilskudd i stua om ikke så alt for lenge, faktisk allerede i ettermiddag. Det er noe jeg gleder meg skikkelig til. Endelig har jeg funnet det jeg har sett etter så lenge!! Hurra!!!

Nå håper jeg dere har hatt en fin fredag så langt, og at dere får en fin helg.