Time for Yoga!

Pulsen har senket seg noen hakk og jeg kjenner at jeg kan finne roen på en annen måte. Jeg går ikke bare å venter på det neste som skal skje og følger med på klokka med haukeblikk. Jeg slipper meg litt mer løs og fyller dagene mine med ting jeg liker å gjøre istedenfor å telle ned timer.

Det kjennes uendelig godt å føle på at man får litt mer kontroll, men samtidig slipper kontrollen. Jeg føler at sist uke, og denne uken her, selv om den ikke har vært veldig lang enda, har blitt fylt med noe som gir meg mening. Jeg har faktisk fått brukt den tiden jeg har hjemme på dagtid på meg selv.

Jeg har kommet litt i gang med treningen igjen, jeg har fått bevegete meg masse og gjort litt yoga. Da ettermiddagen kommer kan jeg kjenne på at jeg blir litt tom, så jeg ser jo at jeg fremdeles må passe på at jeg ikke bruker opp all energien min før klokken har passert 12.00. Men dette er en balansegang som jeg er innstilt på å finne.

I dag er det så ufyselig vær, så for første gang på en liten evighet gikk vi ikke til skolen i dag. Det er spådd finere vær utover dagen så det er lov å håpe at det lysner opp litt slik at vi kan gå hjem fra skolen.

Etter å ha kjørt jentene til skolen fylte jeg på med litt mer kaffe før jeg gjorde det jeg burde gjøre hver morgen; yoga. Jeg glemmer liksom litt hvor godt det egentlig er.

Nå må jeg få i meg litt frokost og så tror jeg kanskje jeg skal dra på butikken og kjøpe flere stearinlys. Det er så høststemning nå, og jeg elsker levende lys!!!