Autumn is here!

  1. september.. Nå kan vi vel offisielt si at det er høst. Før vi vet ordet av det er hele landet vårt i endring. Det skjer noe med både folk og natur. For meg føles høsten dempet på en eller annen måte, og frisk.. veldig frisk! Det er noe med fargene, temperaturen og luften. Den krispe luften, og de flotte fargene som jeg skulle ønske kunne vare for alltid, eller hvertfall til våren kommer tilbake.
Bilder fra pinterest

Jeg ser for meg levende lys, fyr i peisen og pledd i sofaen. Jeg ser for meg de beste tv-programmene som kommer med ny sesong. Jeg ser for meg kakao med krem eller varm te. Jeg ser for meg mørke, koselige kvelder. Turer i fjellet med kvikk lunsj i sekken. Kjølige morgener med dugg i gresset og solen som står opp akkurat seint nok til at vi får sett det, men akkurat tidlig nok til at det ikke er helt mørkt om morgenen.

Jeg ser for meg tykke gensere, skjerf og jakker. Jeg ser for meg støvletter og roser i kinnene.

Det er noe magisk med høsten. Vi vinker liksom farvel til sommeren og alle minnene, og så ønsker vi en ny hverdag velkommen med alle endringene som følger med. For meg kunne godt høsten vare mye lengre, for den ene tingen som er kjedelig med høsten er at det også er en påminnelse om at den mørke og grå tiden er like rundt hjørnet. I det bladene faller fra trærne og gresset mister den fine fargen sin, så forsvinner magien, og hverdagen blir grå og trist helt til vinteren melder sin ankomst en gang langt ut i desember.

Men aller først, før det mørke og grå. Hei høst, hei alle dere fine farger!!

Autumn shows us how beautiful it is to let tings go