Hvor finner du motivasjon?

Alt jeg trenger for å få litt ekstra motivasjon til å bevege meg er noe som måler aktiviteten min. Ja, for så enkelt er det faktisk, hvem skulle trodd?? De siste dagene har jeg brukt helse appen på telefonen min. Den har telt antall skritt jeg har gått og hvor mange kilometer jeg har gått per dag. Men den registrerer jo naturlig nok bare da jeg har den med meg, noe jeg ikke alltid har. Men den har gitt meg så mye motivasjon at jeg nesten løper opp til skolen for å hente snuppa, og blir overlykkelig da hun spør om vi kan gå til skolen.

Jeg har allikevel savnet noe som måler aktiviteten gjennom hele dagen. For tro det eller ei, jeg elsker duppedingser. Og om disse duppedingsene er fine å se på, så er ikke det helt feil heller, da frister det mer å bruke de hele dagen. Så da jeg kom over Fitbit versa klokken ble jeg rett og slett forelsket. Den er altså så fin å se på, og den har alle de funksjonene som jeg trenger.

Dette er på ingen måte et reklame innlegg, men det jeg vil frem til er at vi alle motiveres av ulike ting, og for meg fungerer det altså med noe som loggfører bevegelsen min gjennom dagen.

Jeg startet dagen med en treningsøkt her hjemme i dag bare fordi jeg ville se hvordan den fungerte under trening. Og jeg ønsket også å få registret litt aktivitet ettersom vi kjørte til skolen i dag. Nå vurderer jeg om jeg skal gå for å hente snuppa på skolen selv om det regner bare fordi jeg vil ha flere skritt.

Når det er noe som måler aktiviteten så er det ikke like lett å tenke at man skal gjøre det i morgen istedenfor. Og det er kanskje noe av det jeg er flinkest på, å utsette ting. Så for meg er dette helt topp. Men vi blir alle motivert av forskjellige ting, og det synes jeg er så fint. Det handler bare om at vi må klare å finne den motivasjonen og bruke det for alt det er verdt. Det skal jo også sies at jeg har hatt en ganske god uke så langt, jeg har mye mer energi enn jeg hadde sist uke og tankene er ikke all over the place hele tiden. Det er ganske godt, og det må nytes så lenge det varer. Jeg vet jo at jeg kan få disse kjipe dagene igjen, jeg må bare ikke la de ødelegge for de gode dagene.

Jeg har rett og slett blitt veldig produktiv med denne klokken på armen. Så tusen takk skal du ha kjære mannen min for at du kjøpte den til meg, takket være denne klokken kommer du hjem til nyvasket hus i dag.