Innemiljø med grønne planter.

Ok, nå er det på tide å få skrevet ned noen ord som ikke er så dystre. Vet dere hva jeg har fått skikkelig kick av i dag? PLANTER!!!

Jeg følger Belindajakobsen og hvitelinjer på instagram, og de sprer rundt seg med så utrolig mye planteglede. Så nå har jeg mest lyst til å hoppe i bilen og stikke på plantasjen sånn at jeg kan kjøpe masse grønne planter. Det lar seg dessverre ikke gjøre helt i dag, men jeg har allikevel fått brukt denne planteinspirasjonen til noe i dag. Jeg har en Bonsaifiken som holdt på å gå ut av potten sin, og jeg har ikke hatt ork til å gjøre noe med det. Stakars lille plante. Men nå har jeg altså pottet den om, jeg måtte skynde meg å gjøre det, for jeg fikk høre for en stund siden at man ikke skal potte om planter på seinhøsten og vinteren?!? Men nå har den altså vært en tur ute, fått en dusj med hageslangen og ny potte og jord. Håper den kommer seg fint nå. Det er den planten vi har hatt lengst her hjemme, så det hadde vært trist om den ikke klarte seg.

Jeg har også en Arekapalme som skulle hatt en ny potte, jeg tror den kommer til å trives bedre med litt mer plass. Men jeg har dessverre ikke en potte som er stor nok her hjemme, så den må klare seg litt til. Men den har også vært en tur ute og fått en dusj av hageslangen. Så da håper jeg den blir litt mer fornøyd.

Grønne planter gjør virkelig noe med innemiljøet. Det har jo litt å si for luften, men i tillegg så synes jeg det gjør noe med stemningen her hjemme. Dit blir mye lunere og koseligere med litt planter. Den neste planten jeg ønsker meg nå er en Gullranke, Paraplyplanten er også utrolig flott. Så det er kanskje de to som blir nye tilskudd i plantefamilien vår utover høsten. Jeg liker store grønne planter som synes.