Snu på en femøring.

Dagens er så forskjellige og det er så forvirrende. Jeg vet ikke helt hvor jeg har meg selv om dagen, og alt kan snu på et lite øyeblikk.

Da jeg sto opp i dag følte jeg meg helt forferdelig. Kroppen var helt gåen og alt jeg ville var å grave meg ned under dyna. Men på et tidspunkt så snudde det hele og etter å ha fulgt jentene til skolen så følte jeg meg som et helt annet menneske. Jeg følte plutselig at jeg hadde litt energi, og jeg bestemte meg for å utnytte det. Det ble litt trening her hjemme. Denne gangen med inspirasjon fra Fitfocuse. Det ble ikke lange økten, og det er helt greit. Alt er bedre enn ingenting og det føltes så godt etterpå. Nå sitter jeg her hjemme og har drukket noen kopper kaffe, spist litt mat og dusjet.

Nå skal jeg snart opp og ut i verden, har litt greier som må ordnes i dag, og jeg kjenner at det skal jeg virkelig få gjort. Men først, en kopp til med kaffe og noen sider i den nye boken jeg har begynt å lese. Det er Linnea Myhre sin nye bok Meg, meg, meg. Gleder meg skikkelig til å komme ordentlig i gang med den boken.

Ha en fin dag alle sammen.