Capture that beauty.

Bilder, fotografi, utforsking med kamera. Det har gitt meg mye glede i veldig lang tid. Når man kan fange noe som er så vakkert at det tar pusten fra deg og som gir mening utenfor det som øyet kan se. Det er mye følelser i et bilde, bildet har sin egen historie. Magien for meg ligger i at det ikke bare er en historie i et bilde, det kommer an på øyet som ser. Dette gjør at et lite knips med kamera kan ha betydning for så mange, på så mange ulike måter.

Jeg elsker å se på andre sine bilder, skape min egen lille historie i motivet. Men jeg elsker enda mer å fange motivene selv. Det er noe jeg skal gjøre enda mer av i høst. Jeg skal utforske kamera, prøve ut forskjellige innstillinger og finne ut hva kamera faktisk kan gjøre. Utsnitt, avstand fokus, lys, farger eller ikke farger.

Jeg opplever ofte at da jeg har med meg kamera ut på tur blir jeg mer observant og ser mer på veien. Jeg blir opptatt av å se detaljene, og det åpner også opp for en mer nyansert verden.

There is beauty in everyting.
Even in silence and darkness.
– Hellen Keller