Stress i hverdagen.

Har du noe i livet ditt som stresser deg? Noe som gjør deg mindre glad? Noe du er obsessed med, men ikke på den positive måten? 

Da har jeg et forslag til deg. Tenk over om du virkelig trenger dette i livet ditt? Eller om det kan endres på noen måte. 

Trenger du det ikke så foreslår jeg at du kvitter deg med det så fort som mulig, er det ikke mulig å kvitte seg med det? Da begynner den vanskelige jobben. Du må gjøre om på tankesettet ditt. Uansett hva du må gjøre så gjør det. Snakk med noen, tren, gjør yoga, gjør det som fungerer for deg. Vi har ikke tid til å omringe oss med ting som ikke tilfører livet vårt noen verdi. Vi må ta tak og gjøre de endringene som er nødvendig, det er ingen der ute som kan gjøre det for deg. 

Vanskelig, ja visst er det vanskelig. Det er dritvanskelig. Men det er viktig. Livet er nå, og det bør du nyte. Ja på godt og vondt. For uten motbakkene kommer vi oss ikke videre, men du trenger heller ikke fylle opp reisen din med unødvendig mange motbakker, da sliter du deg bare ut. 

Tenk over hva du ønsker og trenger i livet ditt, og gjør de endringene som er nødvendig. Så fort du kan!!