Sommerferien er over!

Hva er den lyden? Hvorfor bråker det så tidlig? Vekkeklokka ringer. Det er hverdag igjen. Ikke masse tid til å slumre i senga, ingen kaffe på senga, altfor tidlig for frokost. Ungene er spente og kan nesten ikke stå stille.

Sommerferien er over for i år. Mannen er tilbake på jobb, og minsten er i barnehagen. Jeg har vært så spent på hvordan det skulle gå å levere han der i dag. Han har hatt lang sommerferie, og for første gang har han ikke storesøster der. Han har snakket så mye om barnehagen og at det er dumt å være i barnehagen alene (altså uten søster). Men da vi kom dit var alt glemt, han ble møtt av bestekompisen i døra, de forsvant inn og han var mer enn klar for å si hade. 

Det er så godt da det går så bra, det værste jeg vet er å dra om han er lei seg. 

Jeg og snuppa er de enste hjemme nå, største snuppa er ikke her denne uka. Skolen begynner ikke før om enda en uke, hun er så spent at skravla går i ett kjør. Hun sa det til og med selv; jeg prater så mye jeg nå mamma!! Og jeg må vel si meg enig. Men det er gøy at hun er så spent, jeg håper bare at skolen og alt lever opp til forventningene.

Vi har allerede vært på butikken for å handle inn mat for hele uka. Jeg får en så god følelse da kjøleskapet er fylt opp med masse greier som frister å spise. Nå sitter vi i sofaen og slapper av med iPad, data og kaffe. Toppers!! Jeg elsker denne roen om morgenen, jeg trenger denne roen.

Etterpå skal vi en tur på biblioteket for å levere noen bøker. Denne sommeren har vi lest helt vilt mye, det er så gøy!! Vi må virkelig bygge opp under denne leselysten som er i huset om dagen. Det er ikke mye som er koseligere enn å lese en bok før det er natta.

Denne uka kickstarter vi virkelig, og jeg håper du gjør det også. Eneste som mangler nå er trening, kanskje jeg skal få gjort det litt senere i dag.