Lego-lørdag

I dag våknet vi til at regnet hamret på soveromsvinduet. Det var grått og trist ute, ikke en gang hunden vil ut. Med andre ord, skikkelig høst, og det er jo litt koselig. Jeg får lyst til å tenne lys og drikke te.

Men for å ha noe å gjøre i dag så tok jeg med meg minstemann på butikken, han har sett storesøstrene sine få være med meg alene på shopping, så i dag var det hans tur. Jeg tok han med meg i lekebutikken for å kjøpe en boks med lego. Han er veldig glad i lego, men det vi har er ikke nok til at man kan bygge noe. Jeg har lenge tenkt at vi skulle kjøpt en boks med klosser som man kan bygge mye forskjellig med. Ikke bare de klossene som har en bruksanvisning og som blir en bil eller et fly osv.

Vi brukte god tid i butikken sånn at han kunne få se på det han ville, så valgte vi en boks med klosser og dro hjem.

Resten av formiddagen har gått med til bygging av lego for alle sammen. Tenk at en boks med klosser kan aktivisere en familie på fem.

Nå har vi litt avslappingstid hele gjengen, man blir jo litt trøtt av dette grå været. Etterhvert blir det lørdags taco og godteri til kvelds! Akkurat slik det skal være på en lørdag. Men først, så skal jeg se om jeg får lest litt. Har en ny bok jeg skal begynne på. Og enda en som ligger på biblioteket og venter på at jeg skal hente den. Det må jeg få gjort i morgen kanskje.

Håper dere har hatt en fin dag så langt!