Tanker om høsten.

Nå som vi er i gang med august, og hverdagen er like rundt hjørnet kjenner jeg på en spenning knyttet til høsten vi har i vente. For første gang på veldig veldig mange år har jeg en høst foran meg hvor jeg faktisk ikke vet hva som kommer til å skje.

Jeg har en indre motivasjon for å gjøre denne høsten akkurat så bra som jeg ønsker at den skal bli. Det er godt å kjenne på at jeg er så positiv til livet og hverdagen. Jeg gleder meg til å få inn gode rutiner på både mat, trening og «hushold». Jeg gleder meg til å hente snuppa på skolen og kunne gå samme med henne hjem for så å gjøre lekser sammen. Jeg gleder meg til å kunne fokusere på å lage mat fra bunnen. Jeg gleder meg til å kunne trene om morgenen. Jeg gleder meg til å kunne gå turer alene med hunden mens alle andre er på jobb, barnehage og skole. Jeg gleder meg til å ikke helt vite hva som skjer, men samtidig ha en plan for hvordan jeg skal gjøre dagene mine innholdsrike.

Alle de valgene jeg har tatt i løpet av de siste månedene er så riktig for meg, og jeg er så glad for at jeg valgte å ta denne veien akkurat nå. Jeg vet at dette, uansett hva dette er, kommer til å bli så bra for meg. Jeg kjenner jeg smiler med hele meg med tanke på det som måtte komme. Uansett hva!! Jeg er så innstilt på å gjøre livet mitt til det beste livet jeg kan ha!

Håper det er flere der som er motivert for høsten uansett hva din høst måtte inneholde av jobb, skole, familie osv.