Litt høst i luften.

Når været er sånn som i dag så kjenner jeg at jeg gleder meg litt til høsten, ja jeg trodde aldri jeg skulle si det, men jeg gjør faktisk det. Den første delen av høsten da det er akkurat passe varmt ute, luften er frisk og god og fargene begynner å endre seg.

Når temperaturen er akkurat sånn som i dag så kan man ha på seg akkurat det man vil. Det er fremdeles varmt nok til kjole og skjørt, men det er også kjølig nok til at man kan ha på seg bukse. Det betyr at jeg kan kle meg akkurat slik jeg vil uten å enten renne bort i varmen, eller fryse på bare legger. Perfekt!

Dagen i dag har vært ganske fantastisk. Det er fremdeles ferie her i huset. Minsten begynner i barnehagen til uka igjen, og snuppa begynner på skolen om 2 uker. Så det betyr fremdeles rolige morgener og mye tid sammen. Jeg startet dagen tidligere enn vanlig, da klokken var 07.30 fikk jeg ikke sove lengre. Da klokken var 09.00 hadde jeg allerede trent og da klokken var 10.00 var jeg ferdig dusjet og hadde spist frokost.

Vi tok en tur på biblioteket litt utpå formiddagen. Vi har lest så mye bøker i sommer, og det er så koselig. Den perfekte måten å avslutte dagen på. Snuppa har lært seg å lese i sommer og det er stor stas å kunne lese litt bøker selv også.

I dag blir det barnas favoritt til middag; minipizza. Vi har ferdige bunner i fryseren, og så får de legge på det fyllet de selv vil ha. Da blir middagslagingen en liten aktivitet i seg selv.

Ha en fin dag videre!