Søndag.

Definisjonen på søndager. Det må være en dag da du gjør noe, men allikevel ikke gjør noe.

En sånn dag hvor du ikke trenger å ha noen plan, men bare gjør det som føles riktig akkurat der og da. En dag uten stress og forventninger.

Det er en god dag det..

Vi har bare tatt det helt med ro i dag. Ungene har lekt her hjemme, de har spilt dart, malt, puslet puslespill og sett på iPad. Så fikk jeg behov for å komme meg litt ut og bevege litt på meg, så da var det bare å slenge på seg sandaler og dra en tur inn til Hamar. Vi gikk litt langs mjøsa, ungene fikk kjenne litt på vannet og kaste litt stein. Det er så deilig å bare tusle i vannkanten, plutselig oppdager man noe spennende, og så stopper man opp litt. Før du vet ordet av det har hele familien gått en god tur.

Nå er det sart tid for middag, i dag er det stekt ris med kylling og grønnsaker som står på menyen. Det har jeg aldri laget før, så gleder meg veldig til det.

Håper dere har hatt en innholdsrik og fin søndag!