Smoothie bowl

Jeg har sagt det før og sier det igjen. Frokost er ikke min greie. Og akkurat av den grunn prøver jeg hele tiden å finne noe som gjør at det skal endre seg. Jeg vet jo hvor viktig det er å få i seg mat slik at kroppen kommer godt i gang. 

Jeg kan ikke spise det samme hver dag. Da blir jeg lei og får ikke i meg noe som helst. 

Noen dager har jeg lyst på egg, noen dager har jeg lyst på avokado toast, og noen dager har jeg ikke lyst på noe. Sånn var det i dag. Jeg raidet fryseren og kjøleskapet og fant en pose med smoothie blanding. 

Enkelt raskt og godt ble det da jeg slengte alt i blenderen sammen med litt vann og juice. Og vips, en smoothie. 

Jeg toppet det hele med korn, kokos og banan. 

Det ble så godt, og ikke minst enkelt å få i seg selv om man egentlig ikke vil ha mat. Så nå skal jeg gå til innkjøp av litt div frukt, grønt og flytende som gjør at jeg kan få litt mer næring i smoothien min. 

Er det noen som vet hvor man får tak i kokosflak?? Det fikk jeg nemlig veldig lyst til å prøve.