Frokost.

Frokost har aldri vært min greie. Men med årene har jeg innsett at jeg trenger å få i meg mat for å få i gang kroppen. Jeg klarer ikke å spise mat så alt for tidlig, men jeg prøver å få i meg litt mat så fort som mulig. Alltid litt kaffe først, men så er det altså tid for mat.

Jeg er ikke så veldig glad i brødskive med vanlig pålegg, spesielt ikke om morgenen. Derfor trenger jeg noe som er enkelt å lage, men som også er godt.

Jeg prøver å alltid ha fryst spinat og hakket løk i fryseren. Det gjør alt så mye enklere for meg. Egg har jeg alltid i kjøleskapet, tomatene finner jeg ute på verandaen, sammen med litt paprika og gressløk så blir det ganske så godt.

Jeg jobber iherdig med å klare å tilpasse mengden, denne gangen klarte jeg det ikke. Hadde kommet mer enn langt nok med ett egg, denne gangen tok jeg to. Synes det er så vanskelig å kjenne hvor mye jeg egentlig orker før jeg begynner å spise.

Trenger du tips til frokost eller lunsj, så anbefaler jeg dette. Enkelt og godt, og du kan tilpasse det akkurat slik du vil.

Nå skal jeg bare nyte resten av dagen, det er kjølig i dag, og det var så veldig etterlengtet. Jada, jada, man skal ikke klage på sommervarmen. Jeg liker den godt altså, men å stå opp og kjenne at temperaturen inne har sunket drastisk, det var så godt at du aner ikke.

Ha en fin dag!!

Peace out.